Vyhlídkové lety letadlem

Zažijte neopakovatelný pocit volnosti a obdivujte krásu naší krajiny z výšky. Naše vyhlídkové lety letadlem vám umožní vidět svět z úplně nové perspektivy. Ať už chcete překvapit své blízké, oslavit výjimečnou událost nebo si jen dopřát jedinečný zážitek, naše lety jsou tu pro vás. Připravte se na dechberoucí výhledy, které vám zůstanou v paměti navždy.

Základní trasa nad Benešov a Konopiště

Doba letu: 10 min
Cena: od 1450 Kč
Tato trasa je cenově nejdostupnější a nabízí úžasný pohled na krajinu z ptačí perspektivy. Díky blízkosti letiště od města Benešov a zámku Konopiště máte možnost vidět a vyfotografovat jeden z nejkrásnějších zámků v Čechách. Doba letu je 10 minut a nabízíme různé varianty letadel pro jednu nebo tři osoby. Varianty pro dvě nebo čtyři osoby na této krátké trase neposkytujeme. Pro dvě osoby je nutné zakoupit letoun Cessna 172 nebo M5, kdy jedno místo zůstane nevyužité, platí se za celé letadlo.
Více o letu

Let nad Konopiště a Slapská přehrada

Doba letu: 20 min
Cena: od 2520 Kč
Tato prodloužená trasa vám kromě města Benešov a zámku Konopiště umožní obdivovat i Slapskou přehradu. Doba letu je 20 minut a nabízíme varianty letadel pro jednu nebo tři osoby jednomotorovým letadlem. Pro čtyři osoby je k dispozici dvoumotorové letadlo, které prodlužuje trasu podél Vltavy až k soutoku se Sázavou v Davli. Pro dvě osoby je nutné zakoupit letoun Cessna 172 nebo M5, kdy jedno místo zůstane nevyužité, platí se za celé letadlo.
VÍCE O LETU

Vyhlídkové lety po středočeských památkách

Doba letu: 20 - 30 min
Cena: od 3800 Kč
Tato trasa vám umožní obdivovat zámky Konopiště, Jemniště, hrad Český Šternberk, klášter Sázavu a Komorní Hrádek. Střední Čechy oplývají památkami, a toto je jen zlomek toho, co můžete vidět. Let trvá 30 minut, přičemž s pilotem lze domluvit i alternativní trasu. Nabízíme varianty letu pro jednu až čtyři osoby, s výběrem z různých typů letadel, aby váš zážitek byl co nejpohodlnější a nejpůsobivější.
VÍCE O LETU

Akrobatický let

Doba letu: 12 min
Cena: od 3.500 Kč
Pokud máte rádi adrenalin a chcete zažít něco neobyčejného, můžete si s našimi zkušenými instruktory vyzkoušet akrobatický let na výcvikovém letounu Zlín 142. Tento dvoumístný letoun, využívaný pro výcvik pilotů, zvládá základní akrobatické prvky s přetížením +6G/-4G, přičemž v ukázkových letech se obvykle nedosahuje extrémních hodnot. Naši profesionální instruktoři se přizpůsobí vašim pocitům, aby byl zážitek co nejpříjemnější. Letouny Z-142 provozované na letišti Benešov jsou určeny jak pro základní, tak pro vyšší pilotní výcvik, a jsou schopné létat akrobacii.
Budete-li mít pocit, že zvládnete let delší, každá další minuta letu je za 250,-Kč. Je možný rozšířený akrobatický let kdy je doba letu 20minut a cena tohoto letu je 5.800,-Kč
Po vzletu z letiště Benešov nastoupáme do výšky 5000 stop (cca 1200 metrů) nad zemí. Zkušený pilot-instruktor vám poté předvede akrobatické prvky, které letoun Zlín 142 zvládá. Můžete se těšit na otočku vývrtky, přemet (looping), souvrat, zvrat, výkrut a let na zádech. Některé z těchto manévrů lze během letu opakovat.

Časté otázky o vyhlídkových letech

Zde jsou odpovědi na některé časté otázky týkající se našich vyhlídkových letů:

Je možné si vybrat alternativní trasu letu?

Ano, s naším pilotem si můžete dohodnout alternativní trasu podle vašich přání a požadavků.

Jaké typy letadel jsou k dispozici pro vyhlídkové lety?

Nabízíme širokou škálu letadel, včetně jednomotorových a dvoumotorových letadel, které jsou vhodné pro různé počty cestujících a typy letu.

Jaké jsou podmínky pro rezervaci letu?

Doporučujeme rezervovat let předem, abychom zajistili dostupnost preferovaného termínu a typu letadla. Můžete také objednat dárkový poukaz pro nezapomenutelný zážitek ve vzduchu.
AERO zážitky
Letecká škola BEMOAIR s.r.o
Prožijte nezapomenutelný zážitek s našimi vyhlídkovými lety. Objevte krásy krajiny z ptačí perspektivy. S námi je každá cesta výjimečná.
Adresa
Nesvačily 0193
257 51 Bystřice u Benešova

IČ : 26717018
DIČ : CZ26717018

© 2024 AERO zážitky - Letecká škola BEMOAIR s.r.o. Všechna práva vyhrazena